Waar ik voor sta

Persoonlijk

Geen groot bedrijf met tientallen medewerkers; it’s just me, myself and I! Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk.

Duidelijk

Ik vertel je van te voren heel duidelijk wat ik voor je ga doen en wat je dit gaat kosten. Geen addertjes onder het gras, en geen extra kosten achteraf.

Betaalbaar

Omdat ik geen onnodige werkzaamheden verricht, kan ik de kosten voor jou laag houden. Een website bij mij afnemen is daarom altijd betaalbaar!

Iedere (startende) ondernemer verdient een goede website; jij dus ook!
Wat je bij mij krijgt

WordPress installatie

Het is in een paar minuten geregeld, en ik bereken het ook niet in het pakket dat je bij me afneemt. De WordPress installatie neem ik je graag uit handen!

Maatwerk

Geen enkele ondernemer is exact hetzelfde; hun websites dus ook niet. Mijn werkzaamheden zijn maatwerk en ik doe graag iets extra’s voor je.

Snelle service

Jouw website kan binnen een week online staan. Dat is altijd mijn streven. Ik ben altijd per e-mail bereikbaar. Een antwoord krijg je dezelfde dag nog.

Wat zeggen de klanten?

Het contact met Simone was open en eerlijk. Ik werk nu al een tijdje met de nieuwe site, en ben er nog steeds erg blij mee. Dat zie ik ook terug aan het aantal mensen dat via de site een boeking of bestelling doet! • Klik hier om de volledige testimonial te lezen

Simone – Madebymone

De samenwerking met Simone was erg fijn! Vanaf het begin was erg duidelijk wat ze voor mij kon doen en hoeveel dat dan zou kosten. Simone installeerde alles en maakte mijn website zo helemaal naar wens! • Klik hier om de hele testimonial te lezen

Anne-Ruth – Anne-Ruth Photography