Logo ontwerp

Je bent toe aan een nieuw logo. Leuk! Een logo geeft weer wat jij met jouw website, dienst of product wil of kan bereiken. Een belangrijk onderdeel van jouw business dus. Het lijkt me leuk met jou de mogelijkheden te bespreken om door mij een nieuw logo te ontwerpen.

Mijn werkwijze

Nadat je contact met me hebt opgenomen om de mogelijkheden voor een nieuw logo te bespreken ga ik met jouw informatie aan de slag. Wat wil je precies? Wil je een heel nieuw logo, wil je een logo gebaseerd op wat je al hebt, of heb je een heel ander idee voor ogen? Laat het me weten! Desnoods aan de hand van wat voorbeelden van logo’s die jou aanspreken.

Ik stuur je per e-mail mijn ideeën daarover terug. Wat heb ik voor je bedacht, en vind je dat zelf ook leuk? Als je me groen licht geeft om alles uit te werken, ga ik dat voor je doen. Ik hou je continu op de hoogte van de vorderingen en zal bij twijfel en vragen altijd contact met je opnemen. Het is tenslotte de bedoeling dat jíj het logo straks helemaal fantastisch vindt.

Zodra het logo klaar is krijg jij dit van mij in diverse formaten toegestuurd. Je kunt het logo dat ik voor jou ontworpen heb altijd gebruiken op drukwerk, visitekaartjes en natuurlijk op social media. Ik zorg ervoor dat het allemaal past op jouw websites en social media kanalen, en dat het kwalitatief goed is voor drukwerk.