Made By Mone

Projectgegevens

Website: Madebymone.nl / Klik om naar de website te gaan
Klant: Simone op ’t Hoog
Wat: 2 websites en een indexpagina

Testimonial Simone

Ik heb het als een groot voordeel ervaren dat Simone zelf ook fotograaf is, en daardoor goed wist wat er belangrijk is bij een site voor een fotograaf. Ik ben namelijk niet de makkelijkste klant; ik weet namelijk vooral heel goed wat ik niet wil maar wat ik dan precies wel wil, kan ik lastig omschrijven. Het contact was open en eerlijk. Ik had het gevoel veel inspraak te hebben maar daarnaast ook bruikbaar advies te krijgen of mijn wensen wel echt zo praktisch waren in de praktijk. We hebben een paar keer een chatsessie gehouden en ik ontving regelmatig screenshots van de vorderingen, of kon ik deze al bekijken zonder dat de site openbaar gepubliceerd was.  Ook was de website snel klaar waardoor mijn klanten mij konden blijven bereiken. Ik werk nu al een tijdje met de nieuwe site en ben er nog steeds erg blij mee. Ook van mijn klanten hoor ik terug dat ze de site als prettig ervaren door de snelle laadtijd, goede werking op mobiele apparaten en de overzichtelijkheid en dat is terug te zien aan het aantal mensen dat via de site een boeking of bestelling doet. Wat mij betreft echt een aanrader!

Omschrijving project

Simone, naamgenoot, is een bezig bijtje. Ze werkt niet alleen als fotografe, maar runt ook nog eens een goed lopende webshop! Ze wilde graag voor beide werkzaamheden een nieuwe website. Beide websites moesten op elkaar lijken (zelfde huisstijl/layout), maar mochten in kleur toch van elkaar verschillen, om zo onderscheid te maken. Daarbij wilde Simone ook een duidelijke index pagina, zodat bezoekers en klanten op het hoofddomein een keuze kunnen maken uit de twee websites.

Nadat Simone een theme vond, ben ik aan de slag gegaan met deze te verwerken op beide websites. Dat was makkelijk, want ik kon overal dezelfde handelingen uitvoeren; enkel met andere inhoud. Beide pagina’s bestaan uit een slider, een quote en drie keuze boxjes, waar men meer informatie kan lezen over de werkzaamheden van Simone. De indexpagina bestaat uit een HTML codering met twee afbeeldingen, waar een “mouse over” op is geplaatst, zodat er tekst verschijnt als je er met je muis op staat.