Wie ben ik

Hoi! Leuk dat je wat meer te weten wil komen over mij. Ik ben Simone, 26 jaar en samen met mijn man en onze zoon (2015) woonachtige in Zwolle. Al jaren zet ik website op in WordPress en ik vond het tijd (en leuk!) om anderen daar nu mee te gaan helpen.

Ik maak al jaren websites voor mijzelf en hier en daar ondersteun ik vrienden en/of familie met het opzetten van hun websites. Ik vind het een ontzettend leuke hobby welke jaren geleden begon door met HTML zelf websites te bouwen. Inmiddels ben ik overgestapt op WordPress, een CMS (Content Management System) dat ontzettend makkelijk werkt en ontzettend veel mogelijkheden biedt. Ik hoop dat ik je daar van kan overtuigen door jouw droomwebsite op te zetten op dit fantastische systeem!

Naast het plezier dat ik heb in het opzetten van websites fotografeer ik ook al ruim acht jaar kinderen en gezinnen op locaties door heel Nederland. In oktober 2016 ben ik daar bruiloftsfotografie bij gaan doen, en ben ik werkzaam onder BruiloftsfotograafZwolle.nl. Daarbij blog ik fulltime op Liefdevoorfotografie.nl; een populaire fotografie blog. Ik ben dol op alles wat met beeld te maken heeft en ik kan enorm blij worden van mooie websites met goede en duidelijke content. Na de geboorte van onze zoon in 2015 wilde ik graag vanuit huis wat dingen doen. Daarom bied ik deze dienst aan! Zoals je ziet; ik zit niet graag stil.

Als blogger, ZZP-er en/of jonge ondernemer is het van groot belang dat je website goed op orde is. Ik kan je daar met heel veel enthousiasme, kennis en plezier mee helpen.

Lees hier meer over mijn werkwijze, de prijzen van de websites en prijzen van logo’s, en bekijk hier mijn geselecteerde portfolio. Heb je nog vragen? Neem dan contact met me op!