Werkwijze

Je wil natuurlijk weten wat het je gaat kosten als je mij inschakelt om voor jou een website op te zetten. Misschien wil je ook wel weten wat ik concreet voor je kan betekenen, en wat ik niet voor je kan doen. Duidelijkheid is belangrijk. Hieronder vind je een beetje meer informatie. Wil je meer weten? Mail me gerust!

Je wil heel erg graag een eigen website. Misschien wil je graag gaan bloggen of ben je ZZP’er en wil je je producten en/of diensten graag ook via internet aanbieden of laten zien. Heel logisch! Maar daar heb je natuurlijk wel een goed functionerende website voor nodig. WordPress is een ontzettend handig en makkelijk platform (CMS – Content Management System). Je kunt zelf blogs of nieuwsberichten plaatsen en je kunt ook je eigen pagina’s aanmaken en bewerken. Daarbij is er ontzettend veel keuze in gratis en betaalde layouts.

Offerte

Zodra je me per e-mail hebt benaderd en je wensen kenbaar hebt gemaakt, ontvang je van mij een offerte met daarop mijn prijsberekening. Deze offerte is standaard 30 dagen geldig.  Zodra ik van jou schriftelijk akkoord heb ontvangen op de offerte, ga ik aan de slag. We spreken een startdatum af, en vanaf de startdatum zorg ik ervoor dat je website met een week online staat. We spreken ook een einddatum af, waarop mijn werkzaamheden stoppen en de website af is.

Layout

Ik ga de basis voor je opzetten zodat jij een vliegende start hebt. Dat betekent dat ik WordPress op jouw domein ga installeren en dat ik een layout voor je klaar zet. Ik geef je per e-mail een paar tips en wat websites waar je bestaande layouts kunt bekijken. Wil je een layout kopen, of wil je een gratis layout gebruiken? Zodra je een keuze hebt gemaakt en een layout hebt uitgezocht zal ik die voor je klaar zetten.

Teksten en afbeeldingen

Voordat je mij hebt benaderd heb je al heel duidelijk in beeld hoe je website eruit moet zien. Je hebt al teksten geschreven voor de pagina’s, en je hebt afbeeldingen verzameld. Alleen op die manier kunnen we er voor zorgen dat je website met één week online gaat.

Betaling

Op de startdatum ontvang je van mij een factuur met daarop de prijs zoals gecommuniceerd op de offerte, tenzij er tussentijds wijzigingen hebben plaats gevonden. Deze factuur dient binnen 14 dagen na het starten met de website betaald te zijn. Pas als het gehele factuurbedrag is betaald ontvang je van mij de admin rechten en krijg je zelf toegang tot je website.

Heb je nog vragen of weet je inmiddels zeker dat je mij graag wil inhuren? Stuur me dan een mailtje via de contact pagina. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.