4.7/5

Google Review Ranking

Tijdloze en frisse foto’s 

Foto’s zoals het echt is

Zwangerschapsshoot Zwolle – Familieshoot Zwolle – Gezinsfotografie Zwolle

Hoi, dit ben ik!

Mijn naam is Simone, ik ben 31 jaar en samen met mijn gezin woonachtig in Wezep, vlakbij Zwolle. Al ruim 13 jaar fotografeer ik kinderen, gezinnen en zwangerschappen. In het trouwseizoen van april t/m september ben ik fulltime bruiloftsfotograaf! 

Ik schrijf met mijn foto’s geschiedenis voor jullie, hoe gaaf is dat? Dankzij mijn jarenlange ervaring als fotograaf in verschillende categorieën kan ik jullie hopelijk helemaal op je gemak stellen tijdens een van de fotoshoots. Mijn eindeloze enthousiasme neem ik mee in alles dat ik voor jullie doe.

Wat kun je bij mij boeken?

zwangerschapsshoot zwolle

Zwangerschapsshoot Zwolle

Een fotoshoot van jullie samen + eventueel broertjes/zusjes op een mooie buiten locatie in of rondom Zwolle. Het liefst ’s avonds tijdens het gouden uurtje voor de mooiste beelden! Ik geef tijdens de fotoshoot kleine aanwijzingen, maar echt poseren hoeft nooit! 

Familieshoot Zwolle

Er hoeft niet altijd een bijzondere reden te zijn om met de familie op de foto te gaan. Ik fotografeer groepen tot maximaal 20 personen en altijd op een buitenlocatie in de regio Zwolle. 

Gezinshoot Zwolle

Toe aan nieuwe foto’s van jullie gezin? Zomaar of misschien wel voor een bijzondere gelegenheid. Op een buiten locatie in of rondom Zwolle maken we leuke, vrolijke en frisse foto’s van jullie gezin! Desgewenst maak ik ook foto’s van de kinderen apart en van papa en mama samen!

Wil je graag een fotoshoot boeken?

Klik dan op onderstaande button!