Kinderportretten

Nieuw in mijn aanbod zijn de portretjes van kinderen. Een tijdloos en klassiek beeld van jullie kinderen. Een prachtige foto aan de muur als echte eyecatcher in huis. Dat is mijn doel! Ook geweldig om cadeau te doen aan opa’s en/of oma’s of wanneer er bijzondere jubilea zijn.

Bij deze fotoshoot staat de karakters van jullie kinderen centraal. Ik leg ze heel graag vast zoals ze zijn en zoals jullie ze herkennen. Vaak vang ik hun karaktertjes al in de eerste minuten dat ze er klaar voor zitten! Ik neem vanalles mee en we gaan lekker kletsen, lachen, zingen en spelletjes spelen. Op het einde krijgen alle kindjes een klein cadeautje.

Wat is mijn werkwijze

Voor deze fotoshoot kom ik bij jullie thuis. Ik neem een groot zwart achtergronddoek mee, een krukje waar de kinderen op kunnen zitten, studiolampen en ook neem ik in  verschillende maten een lang, effen zwart t-shirt mee. De studiolampen zijn niet altijd nodig omdat ik graag gebruik maak van daglicht. 

+ De fotoshoot duurt ongeveer 30 minuten voor 1 gezin (max. 4 personen)
+ In de volgende woonplaatsen reken ik geen reiskosten: Wezep, Hattem, Heerde, Wapenveld, Oldebroek, Zwolle. 

Na de fotoshoot ga ik thuis aan de slag met de beelden. Binnen 1 week ontvang je van mij een online gallery met de foto’s die je kunt kiezen. Ik streef ernaar om jullie opdracht binnen 2 weken afgerond te hebben, incl. het verzenden van de digitale bestanden.

€80,- per kind

€50,- per kind

Dit is inclusief:

  • 3 hoge resolutie beelden die jullie zelf mogen kiezen
  • Secure en professionele nabewerking van de foto’s
  • Lenen van zwarte kleding uit de cliënt closet
  • Ongeveer 30 minuten shooten voor 1 gezin

Boek hier meteen jullie kinderportret

Jullie willen ook zo’n mooi, klassiek en tijdloos portret van jullie kinderen. Super leuk! Vul het contactformulier op deze pagina in. Je ontvangt altijd van mij een reactie, maar in ieder geval binnen 24 uur!

    Welk pakket willen jullie boeken?