Bruiloftsfotograafzwolle.nl - Foto's Simone 11 maart 2022 web-33

Hoi, dit ben ik!

Natuurlijk willen jullie ook graag meer weten over de persoon achter de foto’s op deze website! Ik ben Simone, 31 jaar en samen met mijn man en onze twee heerlijke kinderen woon ik in Wezep, net onder Zwolle. Al meer dan 13 jaar ben ik werkzaam als fotograaf. 

Ik ben al bijna 5 jaar heel gelukkig getrouwd met de liefde van mijn leven. In 2015 werd onze zoon geboren en in 2021 kregen we een dochter. Nu zijn we helemaal compleet! We vinden het belangrijk om in ons drukke leven met twee jonge kinderen, werk en hobby’s ook tijd voor elkaar te maken. Gelukkig mogen we altijd heel dankbaar gebruik maken van lieve oppas oma’s en opa!

Ik begin mijn dagen altijd met een kop cappuccino (of twee) en drink er ‘s avonds weer eentje. En soms, als ik een avond alleen ben en onze kinderen liggen op bed, bestel ik sushi voor mezelf en kruip ik op de bank met een toffe serie, docu of film op Netflix. We zijn thuis al jaren groot Formule 1 fan en zitten met z’n drieën te stuiteren op de bank als er weer een toffe race wordt gereden. 

Ik ben verder een heel geordend persoon, noem me gerust een control freak. Ik zou een fantastische weddingplanner kunnen zijn! Toch koos ik met veel plezier voor een andere tak binnen de trouwbranche als trouwfotograaf, omdat ik hier een heleboel verschillende eigenschappen van mezelf in kwijt kan. Creatief, sociaal, empathisch en betrokken. Ik ben happy, als jullie het ook zijn. 

Gek op chaos

Thuis heb ik het liever allemaal 'onder controle', maar fotoshoots mogen best een beetje chaotisch zijn. Ik vind het fijn als mensen en kinderen op hun gemak zijn in mijn aanwezigheid.

Met de paplepel ingegoten

Ik liep altijd rond met een camera. Als klein meisje was ik altijd degene die ook de vakantiefoto's maakt. Als jonge tiener heb ik ooit eens bijna in de kinderjury van de World Press Photo gezeten.

Mensenmens

Ik vind het heel erg fijn om net dat beetje extra te kunnen doen. Luisterend oor, helpende hand; ik doe het allemaal met veel liefde. Ik ben een sociaal-dier en vind onder de mensen zijn fijn.