Bruiloftsfotograaf Zwolle – Het zit er alweer op! 2018 is (bijna) een feit, en daarmee komt er dus ook een einde aan dit trouwseizoen. Wat was het weer een fantastisch jaar vol geweldige bruiloften. Ik heb echt het allerleukste beroep dat ik me maar wensen kan, en ben heel erg blij dat ik dit jaar weer zo veel mensen heb mogen voorzien van een eeuwige herinnering.

Ik had prachtige preweddingshoots met zonsondergang op de zandvlakte, fotografeerde en werkte me suf de hele zomer onder zeer warme omstandigheden (maar het waren daarom wel -bijna- allemaal buiten bruiloften, YES!) en mocht de meest mooie bruidsparen en dagen voor eeuwig vastleggen. Het was een bijzonder zomer, eentje om niet meer te vergeten.


» Benieuwd naar meer foto’s? Check dan mijn blogpagina met een aantal uitgebreide fotoblogs! «

Ik ben dit jaar ook zelf getrouwd en heb daarom met het trouwen ook écht een “persoonlijke ervaring”. Wat was het bijzonder om zelf JA! te mogen zeggen tegen mijn grote liefde, in aanwezigheid van mensen die wij zeer lief hebben. Daarmee ben ik nu niet alleen professional, maar ook ervaringsdeskundige in de trouwbranche en dat is heel erg leuk (en handig!).

Net zoals vorig jaar heb ik ook dit jaar weer een BEST OF 2018 video gemaakt, met daarin de meest leuke, grappigste en mooiste beelden. Ik grijp dit moment ook altijd even aan om iedereen waarmee ik heb mogen samenwerken dit jaar te bedanken. Alle geweldige visagisten, kappers, locaties, juweliers, bruidsjurken leveranciers, trouwpakken leveranciers, bloemisten… en zo kan ik nog wel even door gaan. Wat zijn er toch veel mensen die hun vak geweldig goed verstaan!

& Whats next?

2019 staat alweer een tijdje op mijn deur te bonzen, want al sinds mei 2018 voer ik kennismakingsgesprekken voor 2019. Op dit moment ben ik bíjna volgeboekt en verkoop ik helaas meer “nee” dan “JA!”. Ik fotografeer niet alle bruiloften die me worden aangeboden; kwaliteit boven kwantiteit! Twijfel dus niet en stuur gewoon een vrijblijvend berichtje voor meer informatie over mijn beschikbaarheid op jullie trouwdag. Misschien is er nog wel een mogelijkheid en mag ik jullie bruiloftsfotograaf zijn!