Reacties van bruidsparen

Onderstaande testimonials zijn door de bruidsparen zelf aangeleverd per mail of handgeschreven op lieve bedankkaartjes per post. Sommige van deze reviews zijn door de bruidsparen ook geplaatst op Google Review. Hier staat dan een kopie van hun bericht.

Bruidspaar augustus 2019 - Ommen

“Wauw Simone! Wij hebben net samen de gallery doorgekeken en wilden je laten weten dat onze eerste indruk is dat je onze dag werkelijk fantastisch hebt vastgelegd! Zo mooi, we zijn eigenlijk sprakeloos! We zijn lekker aan het nagenieten en deze foto’s zorgen voor een extra speciaal gevoel. Naast hele mooie foto’s, vonden we het ook super fijn om je er bij te hebben gewoon om hoe je bent!”

Bruidspaar augustus 2019 - Dalfsen

“We willen graag nog even onze complimenten geven. We hebben een hele ontspannen dag gehad, waarbij we helemaal niet gemerkt hebben dat er zoveel foto’s zijn gemaakt. Door jouw enthousiaste, persoonlijke benadering waren wij allebei ontspannen en konden wij intens genieten van de bijzondere momenten. En wat laten de foto’s dat zien! Fantastisch! Je hebt echt de mooiste momenten gevangen. Ontzettend bedankt voor jouw professionele én persoonlijke benadering. We hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen.“

Inge en Rick - juli 2019

“Wat blijk jij wederom een geweldige fotograaf! We hebben de preview bekeken en we vinden de foto’s echt waanzinnig! De foto’s zijn zo echt en geven precies de sfeer en emoties weer hoe wij ze ook gevoeld hebben. Het was sowieso een hele indrukwekkende dag voor ons waar we niet over uitgepraat raken. De foto’s zijn zo mooi om de eerste herinneringen weer op te halen! Alvast ontzettend bedankt, we verheugen ons op de rest van de foto’s!”

Kristel en Jasper - mei 2019

“Wauw!! Wat zijn de foto’s van Simone ongelooflijk prachtig geworden. Ik kan niet ophouden met naar de foto’s te kijken, ze heeft de dag zo mooi vast gelegd, en precies zoals het voelde op de dag zelf. Wat een talent heeft ze! Zo waardevol om deze foto’s te hebben. Simone heeft een waanzinnig gevoel voor de prachtigste foto’s en mooiste momenten. Het voelde heel vertrouwd en dat zorgde ervoor dat iedereen ontspannen en helemaal als zichzelf op de foto staat. Een echte aanrader!!“

Marije en Kevin - augustus 2018

“Wat hebben wij geluk met deze lieve fotografe. Prachtige foto’s, heldere afspraken en een fijn persoonlijk contact. Met deze fantastische foto’s zullen we nog vaak terugkijken op onze geweldige dag.”

Annemarijn & Richard - Sept 2018

“Simone heeft onze trouwdag super mooi vastgelegd. Door gesprekken met elkaar en een loveshoot van te voren, leerden we elkaar al goed kennen. Hierdoor verliep de dag zelf heel relaxt en heeft Simone ons precies op de foto kunnen zetten zoals wij zijn. Simone maakt hele mooie, heldere en sprekende foto’s. Door haar ervaring en kennis, heeft ze oog voor de kleinste details en weet ze ook de onverwachte momenten vast te leggen. Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat, met een prachtig trouwalbum van topkwaliteit.”

Renee & Wisse – September 2018

“Wat een fantastische foto’s zijn dit! We hebben echt heel erg genoten van de dag en de mooie foto’s die we de volgende dag al kregen waren echt een kers op de taart. Ze zijn echt allemaal heel erg leuk. We vonden het ook heel prettig hoe je werkte tijdens de bruiloft, ik heb me geen moment niet op mijn gemak gevoeld en dat kan ik ook zeggen voor Renée. Je was daarnaast ook flexibel voor alle andere gasten die nog een fotootje wilden. Echt heel erg bedankt en we wachten met smart op de andere foto’s.”

Jessika & Daniel – Augustus 2018

“Lieve Simone, Via deze weg willen we jou bedanken voor de prachtige foto’s! Wauw, dit is echt nagenieten van de dag. Op de dag zelf waren we ook onwijs blij met jou. Je kwam heel relaxed over, wat voor ons heel fijn was ;-). Verder vonden wij je een erg gezellige en spontane fotograaf! Onwijs bedankt! Veel liefs, Daniel en Jessika”

Anne & Stefan – september 2017

“Op 1 september 2017 mocht Simone onze grote dag vastleggen. En wat heeft ze dat geweldig gedaan! Simone is een kei in het vastleggen van de bijzondere momenten. Onze favoriete foto? De foto waarop Anne te vroeg ‘ja, ik wil’ zei en we samen keihard moeten lachen. Als je zo’n moment op de juiste manier weet vast te leggen heb je een bijzonder talent! En verder over Simone? Bij Simone kun je jezelf zijn. Ze zorgt ervoor dat je je compleet op je gemak voelt tijdens de fotoshoot! Simone: nogmaals bedankt voor alle bijzondere en mooie foto’s die je hebt gemaakt. Je hebt ervoor gezorgd dat we onze trouwdag elke keer weer kunnen herbeleven! Liefs Anne en Stefan”

Sanne en Jasper - juni 2017

“Op 30 juni 2017 mochten wij elkaar het ja-woord geven en Simone is hier zowat de gehele dag bij geweest om alles vast te leggen. We voelden ons ontzettend op ons gemak bij Simone, we konden helemaal onszelf zijn en heel belangrijk: soms merkten we niet eens dat ze er was… terwijl ze toch echt wel alle belangrijke momenten heeft weten vast te leggen! We zijn heel erg blij dat we Simone als fotograaf hadden, de foto’s zijn waanzinnig mooi geworden, echt een tastbare herinnering aan onze trouwdag. Over Simone: Simone komt haar afspraken na en is helder en duidelijk in haar communicatie. Ze stelt je op je gemak en weet de juiste momenten vast te leggen. Ook voel je je bij haar geen ‘nummertje’ omdat ze heel persoonlijk contact met je heeft. Super leuk: Simone schrijft regelmatig na een bruiloft een blog waarbij zij een aantal foto’s van de bruiloft toevoegt. Ook zien we af en toe een foto van onze trouwdag voorbij komen op haar website, Facebook of Instagram. Simone, bedankt voor je mooie foto’s en we hopen dat je nog heel veel bruidsparen blij mag maken!”

Dorien en Jesse - september 2017

“We hebben een zeer positieve ervaring met Simone als fotograaf. Ze heeft rekening kunnen houden met al onze wensen en heeft hier goed op in gespeeld. Ze maakt prachtige foto’s en op onze trouwdag heeft ze zich ‘onzichtbaar’ opgesteld zodat ze de meest natuurlijke foto’s kon schieten met een prachtig resultaat. Daarnaast was Simone ook ontzettend vriendelijk, gezellig en prettig in omgang. Hierdoor voelden we ons zeer op ‘t gemak.”

❤ Gaan jullie trouwen in 2021? Check hier of jullie datum nog vrij is!Doe nu de datum check! ✓
+ +

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie & privacyverklaring

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten