Bruiloftsfotograaf Zwolle – Misschien weten jullie het al een tijdje, of misschien ben je nog maar kort verloofd? Maar een ding is waarschijnlijk al zeker: jullie gaan “JA!” zeggen tegen elkaar in 2020! Wat ontzettend leuk dat jullie daarom op mijn website zijn beland en graag wat meer willen weten over mij als fotograaf op jullie trouwdag in 2020.

Waarom ik daar dan nu al een berichtje over schrijf? Naast het vastleggen van de trouwdatum en jullie trouwlocatie(s), is het belangrijk om zo snel mogelijk je fotograaf vast te leggen. Zonder fotograaf zijn er tenslotte geen herinneringen om op terug te kijken. De meeste fotografen liggen vaak al een jaar tot anderhalf jaar van te voren vast.

Zijn jullie enthousiast na het zien van mijn beelden, en passen mijn prijzen binnen jullie budget? Willen jullie graag een betrokken, enthousiaste, vriendelijke en no-nonsense fotograaf op jullie dag? Eentje die de dag vastlegt zoals jullie hem ook zelf herinneren? Die de kleine en grote momenten ziet en ze voor jullie vereeuwigd? Bruidsparen die jullie voor zijn gegaan noemen mij een fotograaf die mensen goed op hun gemak stelt, sociaal, onzichtbaar op de mooie momenten en helder in de communicatie.

Benieuwd naar meer informatie en een vrijblijvende offerte? Stuur me dan vandaag nog een mailtje met meer informatie over jullie trouwdag in 2020! Ik kan me voorstellen dat jullie misschien nog niet alles in kaart hebben, maar dat is gelukkig ook nog niet nodig als je me nu al boekt.

Ik neem ieder jaar maar een beperkt aantal bruiloften aan, zodat ik voor alle bruidsparen voldoende tijd heb. Dit blijf ik ook in 2020 doen, dus ook voor dat jaar geldt: vol=vol! Ik kijk er naar uit om van jullie te horen! Hopelijk kunnen we binnenkort eens vrijblijvend kennismaken.

KLIK VOOR EEN OFFERTE!